Äventyr med Grappa

Badstunden i poolen

Ja, denna vecka var det dags för mig att ha mina barn igen. De kommer alltid vid 15 tiden på eftermiddagen efter skolan är slut för grabben. Det är ju varmt, så vi hade tänkt oss att ta ett dopp i poolen. Ja, pool har jag också. Egentligen är det ingen måtta på vad jag kostar på mig. Dock har jag ett jobb som tillåter detta då jag driver två Internetbaserade företag som verkligen har lyckats. Bara synd att barnens mor aldrig insåg detta. Rik som ett troll, snygg som en modell och rolig som en komiker. Hur som helst så blev det bad, och alla hade roligt. Här trillade naturligtvis Grappa in på ett hörn. Ja, detta är faktiskt bokstavligen.

Han blev så glad när barnen kom att han ville vara med och leka. Här kastade vi naturligtvis boll till varandra, vilket Grappa tyckte såg mycket spännande och roligt ut. Faktiskt så roligt att han helt flippade ur och kastade sig med ett stort skutt upp i skyn, rakt ut över poolen och greppade bollen med sitt breda grin fullt av tänder. Här sa det genast ka-boom och plask. Jag har då aldrig sett en hund som sprungit på vatten. Uppenbarelsedagen var åter här. Frälsaren hade kommit. Nä, det var bara min lilla härliga jycke som spelade oss ett spratt och ett gott skratt igen.

Tags :